Sony DCR-HC28E прирачник

Sony DCR-HC28E
9.9 · 1
PDF прирачник
 · 76 страници
Англиски
прирачникSony DCR-HC28E
3-097-356-12(1)
© 2006 Sony Corporation

Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

DCR-HC27E/HC28E

Getting Started 8
Recording/
Playback
18
Using the Menu 30
Dubbing/Editing 45
Troubleshooting 51
Additional Information 61

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-HC28E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-HC28E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-HC28E | DCR-HC28E
Видео фотоапарат
4905524407075
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-HC28E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати