Sony CDX-GT44U прирачник

Sony CDX-GT44U
8.6 · 2
PDF прирачник
 · 132 страници
Англиски
прирачникSony CDX-GT44U
4-284-500-31(1)

CDX-GT44U/CDX-GT40U

FM/MW/LW Compact Disc Player

FM/MW/LW

Compact Disc

Player

To cancel the demonstration (DEMO) display, see page 5.
Zum Deaktivieren der Demo-Anzeige (DEMO) schlagen Sie bitte
auf Seite 5 nach.
Pour annuler la démonstration (DEMO), reportez-vous à la
page 5.
Per annullare la dimostrazione (DEMO), vedere pagina 5.
Om de demonstratie (DEMO) te annuleren, zie pagina 5.

Operating Instructions GB

Bedienungsanleitung DE

Mode d’emploi FR

Istruzioni per l’uso IT

Gebruiksaanwijzing NL

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony CDX-GT44U тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Радија за автомобил и е оценет од 2 луѓе со просек од 8.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony CDX-GT44U или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony CDX-GT44U, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony CDX-GT44U да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony CDX-GT44U спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony CDX-GT44U.

Општо
Марка Sony
Модел CDX-GT44U | CDX-GT44U
Производ Радио за автомобил
EAN 4905524761139
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Мултимедиумски
MP3 репродуцирање Да
CD-R репродукција Да
CD-RW репродукција -
Директна репродукција од USB Да
Поддржани аудио формати AAC,MP3,WMA
Радио
Број на меморирани станици 30
Поддржани радиофреквенции AM,FM
FM опсег 87.5 - 108 MHz
Перформанси
Стабилизатор Да
Број на опсези на еквилизатор 7
Канали за аудиоизлез 4.0 канали
Боја на производот Црн
Подготвен за iPod Не
Импеданца 220 Ω
CD плеер Да
Дисплеј
CD текст Да
Вграден дисплеј Да
Порти и интерфејси
Помошен влез Да
Предизлезна порта Да
Излези на кабелот (RCA) 4
Bluetooth Не
USB порти количина 1
USB верзија 2.0
USB порти Да
Тежина и димензии
Тежина 1200 g
Димензии (ШхДхВ) 178 x 179 x 50 mm
Содржина на пакување
Рачна далечинска контрола Да
Технички детали
Боја на главно осветлување Црвена
Излезен напон 2 V
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony CDX-GT44U подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати