Sigma PC 25.10 прирачник

Sigma PC 25.10
9 · 6
PDF прирачник
 · 29 страници
Англиски
прирачникSigma PC 25.10

DEUS /GBFRITESNL

HEART RATE MONITOR

PC 25

DEUTSCH
ENGLISH
FRANÇAIS
ITALIANO
ESPAÑOL
NEDERLANDS

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sigma PC 25.10 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата спортски часовници и е оценет од 6 луѓе со просек од 9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sigma PC 25.10 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sigma , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sigma да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sigma
PC 25.10 | 28302
спортски часовник
4016224283026
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Дизајн
Водоотпорна до30 m
ВодоотпоренДа
Заштитни карактеристикиВодоотпорни
Положба на пазаротСпортски часовник
Боја на производотBlack, Orange
Карактеристики
КалендарДа
Режим за часовник12ч/24ч
СтоперкаДа
Звучни алармиДа
Програмирање вежбиДа
Монитор на пулсДа
Пресметување калории според пулсДа
Вграден мерач на растојаниеНе
Пренесување податоци за пулсРадио
Батерија
Индикатор за ниво на батеријаДа
Перформанси
Поддршка за јазициDEU, ENG, ESP, FRE, ITA
Содржина на пакување
Ремен за градиДа
Напојување
Тип батеријаCR2032
Дисплеј
Тип екранДигитални
Технологија на екранLCD
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sigma PC 25.10 подолу.

Дали ноќе треба да го исклучам спортски часовник?

Разумно е да го исклучите Вашиот спортски часовник производ ноќе бидејќи тоа обезбедува подолго траење на батеријата.

Дали ми треба интернет за GPS (СГП)?

Не, за GPS (СГП) сигналот не е потребен интернет.

Што значи кратенката GPS (СГП)?

Англиската кратенка GPS (<i>Global Positioning System</i>) значи Систем за Глобално Позиционирање (СГП).

Што е GPS (СГП)?

СГП (GPS) е технологија што може да се користи било каде на светот за одредување на Вашата локација преку сателити.

Колку треба да вежбам како возрасен неделно?

Како возрасен, се препорачува умерено интензивно вежбање најмалку 2,5 часа неделно. По можност распределено на неколку дена.

Колку отчукувања на срцето има возрасно лице во мирување?

Отчукувањата на срцето кај возрасните се помеѓу 60 и 100 отчукувања во минута.

Кој е максималниот број на отчукувања на срцето кај возрасно лице?

Како општо правило, Вашиот максимален број на отчукувања на срцето е 220 минус Вашата возраст.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за Sigma PC 25.10 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Sigma PC 25.10 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати