Sigma BC 16.12 STS прирачник

Sigma BC 16.12 STS
8.5 · 10
PDF прирачник
 · 92 страници
Англиски
прирачникSigma BC 16.12 STS

BC 16.12 /BC 16.12

BIKE COMPUTER TOPLINE
FUNCTIONS
VIDEO
TUTORIAL:
INSTALLATION
VIDEO:

SIBGRUSEDKFINO SK GB

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sigma BC 16.12 STS тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Велосипедски компјутери и е оценет од 10 луѓе со просек од 8.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sigma BC 16.12 STS или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sigma BC 16.12 STS, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sigma BC 16.12 STS да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sigma BC 16.12 STS спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sigma BC 16.12 STS.

Општо
Марка Sigma
Модел BC 16.12 STS
Производ Велосипедски компјутер
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sigma BC 16.12 STS подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати