Siemens KD30NX10 прирачник

Siemens KD30NX10
(2)
  • Број на страници: 95
  • Вид на документ: PDF
de Gebrauchsanleitung
en Instruction for Use
fr Mode d’emploi
it Istruzioni per I´uso
nl Gebruiksaanwijzing
KD..N..

Kühl- und Gefrierkombination

Fridge-freezer

Réfrigérateur / Congélateur combiné

Combinazione frigorifero / congelatore

Koel-/diepvriescombinatie

Siemens KD30NX10

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens KD30NX10 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens KD30NX10 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens KD30NX10 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фрижидери и е оценет од 2 луѓе со просек од 8.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens KD30NX10 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens KD30NX10 спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел KD30NX10
Производ Фрижидер
EAN 4242003459898
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Боја на производот Бела
Позиција на апаратот Самостоечки
Шарка на вратата Десна
Други функции
Анти-бактериски функција Да
Функција на одмрзнување Да
Вграден замрзнувач Да
Барања за моќност 220-230 V, 50-60 Hz
ЛЕД-индикатори Да
Напојување
Годишна потрошувачка на енергија 273 kWh
Класа на енергетска ефикасност (стара) A+
Фрижидер
Внатрешно светло на фрижидер Да
Тежина и димензии
Ширина 600 mm
Длабочина 600 mm
Висина 1700 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens KD30NX10.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде