Siemens HB84K652 прирачник

Siemens HB84K652
(1)
  • Број на страници: 10
  • Вид на документ: PDF
*9000664522* 9000664522 940408

Ø Montageanleitung

Ú Installation instructions

Þ Notice de montage

â Istruzioni per il montaggio

é Installatievoorschrift

× Monteringsvejledning

ó Monteringsanvisning

ê Monteringsveiledning

Ý Asennusohje

Û Instrucciones de montaje

ì Instruções de montagem

Ù Οδηγίες εγκατάστασης

Ö Montážní návod

ë Instrukcja montażu

î Инструкция по монтажу

ô Montaj kılavuzu

PLQ














Siemens HB84K652

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens HB84K652 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens HB84K652 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens HB84K652 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens HB84K652 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens HB84K652 спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел HB84K652
Производ Печка
EAN 4242003414347
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Рерна
Вкупен внатрешен капацитет на рерните 42 L
Тип печка Електрична
Самостојно чистење Да
Број на печки 1
Вкупно печка моќ 900 W
Нето-капацитет на рерната 42 L
Опсег на термостатот од рерната 50 - 250 °C
Моќност на скарата 2460 W
Скара Да
Конвенционално готвење Да
Перформанси
Приспособлив термостат Да
Осветлување
Внатрешно светло Да
Ергономски
Тип тајмер Дигитални
Лесно за чистење Да
ЛЕД-индикатори Да
Дизајн
Должина на кабелот 1.8 m
Боја на производот Црн
Тип контролирање Buttons,Rotary
Вграден дисплеј Да
Тежина и димензии
Ширина 595 mm
Длабочина 531 mm
Висина 454 mm
Тежина 37000 g
Ширина на делот за инсталација 560 mm
Длабочина на делот за инсталација 550 mm
Висина на делот за инсталација 450 mm
Напојување
Поврзано оптоварување 3600 W
AC влезен напон 220-230 V
AC влезна фреквенција 50 Hz
Струја 16 A
Класа на енергетска ефикасност -
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens HB84K652.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде