Siemens HB75BC650F прирачник

Siemens HB75BC650F
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
*9000312282*  

Ø 0RQWDJHDQOHLWXQJ
Ú ,QVWDOODWLRQLQVWUXFWLRQV
Þ 1RWLFHGHPRQWDJH
â ,VWUX]LRQLSHULOPRQWDJJLR
é ,QVWDOODWLHYRRUVFKULIW
× 0RQWHULQJVYHMOHGQLQJ
ó 0RQWHULQJVDQYLVQLQJ
ê 0RQWHULQJVYHLOHGQLQJ
Ý $VHQQXVRKMH
Û ,QVWUXFFLRQHVGHPRQWDMH
ì ,QVWUXo}HVGHPRQWDJHP
Ù ̲͉͇͓͆́ͅ͇͕͔͕͔͉͓͌̓̾̓ͅ
Ö 0RQWiçQtQiYRG
ë ,QVWUXNFMDPRQWDŰX
î Ημπροςιυηώξνλνμρίες
ô 0RQWDMN×ODYX]X
Siemens HB75BC650F

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens HB75BC650F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens HB75BC650F сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens HB75BC650F тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens HB75BC650F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens HB75BC650F спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел HB75BC650F
Производ Печка
EAN 4242003434956
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Рерна
Вкупен внатрешен капацитет на рерните 67 L
Тип печка Електрична
Самостојно чистење Да
Број на печки 1
Вкупно печка моќ - W
Нето-капацитет на рерната 67 L
Опсег на термостатот од рерната 30 - 300 °C
Конвекциско готвење Да
Скара Да
Конвенционално готвење Да
Функција на одмрзнување Да
Осветлување
Внатрешно светло Да
Перформанси
Приспособлив термостат Да
Ергономски
Тип тајмер Дигитални
Заклучување од деца Да
Дизајн
Тип контролирање Buttons,Rotary
Должина на кабелот 1.2 m
Боја на производот Црн
Вграден дисплеј Да
Тежина и димензии
Ширина 595 mm
Длабочина 548 mm
Висина 595 mm
Ширина на делот за инсталација 560 mm
Длабочина на делот за инсталација 550 mm
Висина на делот за инсталирање (мин) 575 mm
Висина на делот за инсталирање (макс) 597 mm
Напојување
Поврзано оптоварување 3650 W
AC влезен напон 220-240 V
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Класа на енергетска ефикасност A
Потрошувачка на енергија (конвенционална) 0.95 kWh
Потрошувачка на енергија (принудна конвекција) 0.85 kWh
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens HB75BC650F.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде