Siemens HB43AB550F прирачник

Siemens HB43AB550F
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
*9000312282*  

Ø 0RQWDJHDQOHLWXQJ
Ú ,QVWDOODWLRQLQVWUXFWLRQV
Þ 1RWLFHGHPRQWDJH
â ,VWUX]LRQLSHULOPRQWDJJLR
é ,QVWDOODWLHYRRUVFKULIW
× 0RQWHULQJVYHMOHGQLQJ
ó 0RQWHULQJVDQYLVQLQJ
ê 0RQWHULQJVYHLOHGQLQJ
Ý $VHQQXVRKMH
Û ,QVWUXFFLRQHVGHPRQWDMH
ì ,QVWUXo}HVGHPRQWDJHP
Ù ̲͉͇͓͆́ͅ͇͕͔͕͔͉͓͌̓̾̓ͅ
Ö 0RQWiçQtQiYRG
ë ,QVWUXNFMDPRQWDŰX
î Ημπροςιυηώξνλνμρίες
ô 0RQWDMN×ODYX]X
Siemens HB43AB550F

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens HB43AB550F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens HB43AB550F сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens HB43AB550F тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 10. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens HB43AB550F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens HB43AB550F спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел HB43AB550F
Производ Печка
EAN 4242003435168
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Рерна
Вкупен внатрешен капацитет на рерните 58 L
Тип печка Електрична
Самостојно чистење Да
Осветлување
Внатрешно светло Да
Перформанси
Приспособлив термостат Да
Ергономски
Тип тајмер Дигитални
Напојување
Моќност 3500 W
Дизајн
Должина на кабелот 1.2 m
Боја на производот Нерѓосувачки челик
Тежина и димензии
Ширина 595 mm
Длабочина 548 mm
Висина 595 mm
Други функции
Димензии на одделот за инсталирање (Ш x Д x В) 560 x 550 x 575 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens HB43AB550F.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде