Siemens HB43AB220F прирачник

Siemens HB43AB220F
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
*9000319319*  


Ø 0RQWDJHDQOHLWXQJ

Ú ,QVWDOODWLRQLQVWUXFWLRQV

Þ 1RWLFHGHPRQWDJH

â ,VWUX]LRQLSHULOPRQWDJJLR

é ,QVWDOODWLHYRRUVFKULIW

× 0RQWHULQJVYHMOHGQLQJ

ó 0RQWHULQJVDQYLVQLQJ

ê 0RQWHULQJVYHLOHGQLQJ

Ý $VHQQXVRKMH

Û ,QVWUXFFLRQHVGHPRQWDMH

ì ,QVWUXo}HVGHPRQWDJHP

Ù ̲͉͇͓͆́ͅ͇͕͔͕͔͉͓͌̓̾̓ͅ

Ö 0RQWiçQtQiYRG

ë ,QVWUXNFMDPRQWDŰX

î Ημπροςιυηώξνλνμρίες

ô 0RQWDMN×ODYX]X







%
&
PLQ









Siemens HB43AB220F

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens HB43AB220F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens HB43AB220F сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens HB43AB220F тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens HB43AB220F или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens HB43AB220F спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел HB43AB220F
Производ Печка
EAN 4242003434536
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Рерна
Вкупен внатрешен капацитет на рерните 58 L
Тип печка Електрична
Самостојно чистење Да
Осветлување
Внатрешно светло Да
Перформанси
Приспособлив термостат Да
Напојување
Моќност 3500 W
Дизајн
Должина на кабелот 1.2 m
Боја на производот Бела
Тежина и димензии
Ширина 595 mm
Длабочина 548 mm
Висина 595 mm
Други функции
Димензии на одделот за инсталирање (Ш x Д x В) 560 x 550 x 575 mm
Ергономски
Заклучување од деца Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens HB43AB220F.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде