Siemens EH679MK11 прирачник

Siemens EH679MK11
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
>HQ@ ,QVWUXFWLRQPDQXDO
(+0.
+RE
Siemens EH679MK11

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens EH679MK11 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens EH679MK11 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens EH679MK11 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Шпорети и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens EH679MK11 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens EH679MK11 спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел EH679MK11
Производ Шпорет
EAN 4242003420140
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Перформанси
Нормална рингла/зона за готвење 1800 W
Голема рингла/зона за готвење 3300 W
Екстра голема рингла/зона за готвење со голема брзина 4400 W
Дизајн
Тип плоча Зонска индукциска плотна
Позиција на апаратот Вграден
Боја на производот Бела
Ергономски
Индикатор за преостаната топлина Да
Тајмер Да
Тип контролирање На допир
Заклучување од деца Да
Тип тајмер Дигитални
Напојување
Моќност 7200 W
AC влезен напон 220 - 240 V
Тежина и димензии
Должина на кабелот 1.1 m
Ширина 602 mm
Длабочина 520 mm
Висина 57 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens EH679MK11.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде