Siemens EH675ME11E прирачник

Siemens EH675ME11E
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
>HQ@ ,QVWUXFWLRQPDQXDO
(+0(
+RE
Siemens EH675ME11E

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens EH675ME11E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens EH675ME11E сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens EH675ME11E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Шпорети и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens EH675ME11E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens EH675ME11E спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел EH675ME11E
Производ Шпорет
EAN 4242003417454
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Позиција на апаратот Вграден
Број на рингли/зони за готвење 4
Тип плоча Зонска индукциска плотна
Боја на производот Црн
Ергономски
Индикатор за преостаната топлина Да
Тајмер Да
Тип контролирање На допир
Лесно за чистење Да
Заклучување од деца Да
Тип тајмер Дигитални
Напојување
Моќност 7200 W
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Тежина и димензии
Должина на кабелот 1.5 m
Ширина 602 mm
Длабочина 520 mm
Висина 57 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens EH675ME11E.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде