Siemens EH675MD11E прирачник

Siemens EH675MD11E
(1)
  • Број на страници: 16
  • Вид на документ: PDF
EH6..MK1..,
EH6..MD1..,
EH9..MK1..

*9000308528* 9000308528

[en] Instruction manual .............................................................. 3
Siemens EH675MD11E

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Siemens EH675MD11E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Siemens EH675MD11E сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Siemens EH675MD11E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Шпорети и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Siemens EH675MD11E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Siemens EH675MD11E спецификации

Општо
Марка Siemens
Модел EH675MD11E
Производ Шпорет
EAN 4242003427507
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Перформанси
Нормална рингла/зона за готвење 1800 W
Голема рингла/зона за готвење 2500 W
Екстра голема рингла/зона за готвење со голема брзина 4600 W
Дизајн
Број на рингли/зони за готвење 3
Тип плоча Зонска индукциска плотна
Позиција на апаратот Вграден
Боја на производот Црн
Ергономски
Индикатор за преостаната топлина Да
Тајмер Да
Тип контролирање На допир
Тип тајмер Дигитални
Напојување
Моќност 6800 W
AC влезен напон 220 - 240 V
Тежина и димензии
Должина на кабелот 1.1 m
Ширина 602 mm
Длабочина 520 mm
Висина 57 mm
Други функции
Екран Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Siemens EH675MD11E.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде