Shure FP2/SM58 прирачник

Shure FP2/SM58
6 · 1
PDF прирачник
 · 16 страници
Англиски
прирачникShure FP2/SM58
Printed In U.S.A
©2012 Shure Incorporated
27B16755 (Rev. 1)
FP5 FP1 FP3 FP2

Shure FP Wireless

Système sans fil FP

FP-Drahtlossystem

Radiosistema FP
Draadloos systeem FP
Sistema inalámbrico FP
Sistema Sem Fio FP
Система FP Wireless
FP Wireless System

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Shure FP2/SM58 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микрофони и е оценет од 1 луѓе со просек од 6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Shure FP2/SM58 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Shure FP2/SM58, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Shure FP2/SM58 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Shure FP2/SM58 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Shure FP2/SM58.

Општо
Марка Shure
Модел FP2/SM58
Производ Микрофон
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Shure FP2/SM58 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати