Sharp MX-3050N прирачник

Sharp MX-3050N
5.2 · 1
PDF прирачник
 · 915 страници
Англиски
прирачникSharp MX-3050N
Functions of the machine and procedures
for placing originals and loading paper

BEFORE USING THE MACHINE

COPIER

Using the copy function

PRINTER

Using the printer function

FACSIMILE

Using the fax function

SCANNER / INTERNET FAX

Using the scan / Internet fax function

DOCUMENT FILING

Storing jobs as files on the hard
drive

SYSTEM SETTINGS

Configuring settings to make the
machine easier to use
Click to jump to the table of contents of the
desired chapter.

User's Manual

DIGITAL FULL COLOR MULTIFUNCTIONAL SYSTEM

MODEL: MX-3050N MX-5050N

MX-3070N MX-5070N

MX-3550N MX-6050N

MX-3570N MX-6070N

MX-4050N

MX-4070N

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sharp MX-3050N тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Печатачи и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sharp MX-3050N или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sharp MX-3050N, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sharp MX-3050N да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sharp MX-3050N спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sharp MX-3050N.

Општо
Марка Sharp
Модел MX-3050N
Производ Печатач
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sharp MX-3050N подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати