Sennheiser PX 200-IIi прирачник

Sennheiser PX 200-IIi
6.1 · 1
PDF прирачник
 · 11 страници
Англиски
прирачникSennheiser PX 200-IIi
1
EN
QuickGuide
クイックガ

Smart Remote

with

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sennheiser PX 200-IIi тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата слушалки и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sennheiser PX 200-IIi или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sennheiser , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sennheiser да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sennheiser
PX 200-IIi | PX 200-III
слушалки
4044155055016
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Перформанси
Препорачана употребаГејмерски
Тип слушалкиЗа двете уши
Стил на носењеОколу глава
Боја на производотЦрн
Должина на кабел1.2 m
Тип на производСлушалки
Порти и интерфејси
Технологија на поврзувањеЖичена
Приклучок од 3,5 mmДа
Слушалки
Поставување на ушитеЗа над уво
Фреквенција на слушалки10 - 21000 Hz
Импеданца32 Ω
Чувствителност на слушалки115 dB
Тип магнет-
Микрофон
Фреквенција на микрофон80 - 15000 Hz
Тежина и димензии
Тежина95 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sennheiser PX 200-IIi подолу.

Кога звукот ми е премногу гласен?

Јачина на звук над 80 децибели може да биде штетна за слухот. Кога јачината на звукот надминува 120 децибели, може дури да настане и директно оштетување. Можноста за оштетување на слухот зависи од фреквенцијата и времетраењето на слушањето.

Може ли да остварувам разговори без раце со слушалки?

Поновите модели на слушалки генерално имаат вграден мал микрофон кој овозможува повикување.

Што е отстранување на бучава?

Отстранувањето на бучава гарантира намалување на бучавата од околината.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Колку тежи Sennheiser PX 200-IIi?

Sennheiser PX 200-IIi тежи 95 g.

Дали прирачникот за Sennheiser PX 200-IIi е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Sennheiser PX 200-IIi не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати