Scarlett SC1711 прирачник

Scarlett SC1711
9.8 · 1
PDF прирачник
 · 30 страници
Англиски
прирачникScarlett SC1711

SC-1711

17 L

INSTRUCTION MANUAL

РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
ІНСТРУКЦІЯ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ
GB POWER OVEN ................................................................................................ 4
RUS МИКРОВОЛНОВАЯ ПЕЧЬ ..................................................................... 6
CZ MIKROVLNNÁ TROUBA........................................................................... 10
BG МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА ..................................................................... 13
UA МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ ............................................................................. 16
SCG МИКРОТАЛАСНА ПЕЋ ............................................................................ 19
EST MIKROLAINEAHI........................................................................................... 22
LV MIKROVIĻŅU KRĀSNS.............................................................................. 25
LT MIKROBANGŲ KROSNELĖ.................................................................... 28
H MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ........................................................................... 31
KZ МИКРОТОЛҚЫНДЫ ПЕШ...................................................................... 34
www.scarlett.ru

Погледнете го бесплатно прирачникот за Scarlett SC1711 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Scarlett SC1711 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Scarlett , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Scarlett да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Scarlett
SC1711
Микробранова печка
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Scarlett SC1711 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати