Samsung SyncMaster 460UX-2 прирачник

Samsung SyncMaster 460UX-2
(1)
  • Број на страници: 110
  • Вид на документ: PDF
SyncMaster 400UX,460UX

LCD Monitor

User Manual

Samsung SyncMaster 460UX-2

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Samsung SyncMaster 460UX-2 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Samsung SyncMaster 460UX-2 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Samsung SyncMaster 460UX-2 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Монитори и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Samsung SyncMaster 460UX-2 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Samsung SyncMaster 460UX-2 спецификации

Општо
Марка Samsung
Модел SyncMaster 460UX-2
Производ Монитор
EAN 8808993573745
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дисплеј
Време на одговор 8 ms
Светлина на екранот 700 cd/m²
Дијагонала на екран 46 "
Видлива големина, хоризонтално 178 °
Агол на видливост, вертикален 178 °
Сооднос на контрастот (типична ) 4000:1
Сооднос на контраст (динамичен) 10000:1
Резолуција на екран 1920 x 1080 пиксели
Тип HD Целосно HD
Други функции
Одделна H/V синх Да
Композитна синхронизација Да
Комбинирање на композитна синхронизација со зелен сигнал (SOG) Да
USB 2.0 порти количина 0
Вградена камера Не
Софтвер без инсталирање Да
Индустриски стандарди за усогласеност DDC 2B
Перформанси
HDCP Не
Интегриран ТВ тјунер Не
Слика во слика Да
Порти и интерфејси
DVI-I порти количина 0
DVI-D порти количина 1
HDMI порти количина 1
Видеовлез за компонентата (YPbPr/YCbCr) 1
Композитен видеовлез 1
Аудио
RMS-напон 20 W
Дизајн
Боја на производот Црн
Дигитален рамен панел за сигнализација
Тежина и димензии
Длабочина 118 mm
Висина 602 mm
Ширина 1049 mm
Тежина 26625 g
Длабочина (со држач) 310 mm
Висина (со држач) 663 mm
Ширина (со држач) 1049 mm
Содржина на пакување
Рачна далечинска контрола Да
Напојување
Потрошувачка на енергија (во мирување) 2 W
Потрошувачка на енергија (типична) 250 W
Податоци за пакувањето
Тежина на пакување 31433 g
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Samsung SyncMaster 460UX-2.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде