Samsung EH070EAV прирачник

Samsung EH070EAV
9.3 · 2
PDF прирачник
 · 166 страници
Англиски
прирачникSamsung EH070EAV

For more information, Please access to our service web site(http://itself.sec.samsung.co.kr)

AIR CONDITIONER THE FEATURE OF PRODUCT

SYSTEM AIR CONDITIONER

Basic : DH24BTA

Model

: EH035EAV/EH052EAV/EH070EAV

Model Code :

EH035EAV/EH052EAV/EH070EAV

UH035EAV/UH052EAV/UH070EAV

Built-in Duct Type
High Performance & Energy Saving
Long Piping(Length & Height)

Long Ambient Operation(In Low Temp.)

: Up to -10˚C(Heating), Up to -5˚C(Cooling)
Eco-friendly Product

(Lead-Free, RoHS, WEEE)

EH035EAV/EH052EAV/EH070EAV
UH052EAV
UH070EAV
UH035EAV
25888A(1)_co.indd 1 2006-04-14 ソタネト 2:16:03

Погледнете го бесплатно прирачникот за Samsung EH070EAV тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата климатизација и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Samsung EH070EAV или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Samsung , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Samsung
EH070EAV | EH070EAV
климатизација
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Технички детали
ТипСплит систем
Повеќе системи на еден компресорНе
Боја на производотБела
Функции за климатизацијаCooling, Dehumidifying, Heating
Технологија на инверторот-
Јонизатор-
Рејтинг за сезонска ефикасност (ладење) (SEER)-
Рејтинг за сезонска ефикасност (загревање) (SCOP)-
Рејтинг за сезонска ефикасност (загревање) (SCOP) (потопла грејна сезона)-
Рејтинг за сезонска ефикасност (загревање) (SCOP) (просечна грејна сезона)-
Рејтинг за сезонска ефикасност (загревање) (SCOP) (постудена грејна сезона)-
Капацитет на ладење во вати (номинален)2210 W
Капацитет на ладење во вати (минимален)600 W
Капацитет на ладење во вати (максимален)2600 W
Капацитет на загревање во вати (номинален) (потопла грејна сезона)- W
Капацитет на загревање во вати (номинален) (просечна грејна сезона)- W
Капацитет на загревање во вати (номинален) (постудена грејна сезона)- W
Капацитет на загревање во вати (минимален)550 W
Капацитет на загревање во вати (максимален)3600 W
Енергетска ефикасност за ладење (EER, W/W)3.21
Енергетска ефикасност за загревање (COP, W/W)3.72
Медиум за ладењеR410A
Тежина на медиумот за ладење1900 g
Wi-Fi-
Капацитет за отстранување влага од воздухот2.66 l/h
Напојување
Класа на енергетска ефикасност (ладење)-
Класа на енергетска ефикасност (загревање) (потопла грејна сезона)-
Класа на енергетска ефикасност (загревање) (просечна грејна сезона)-
Класа на енергетска ефикасност (загревање) (постудена грејна сезона)-
Потрошувачка на енергија на час (ладење)- kWh
Потрошувачка на енергија на час (загревање)- kWh
Годишна потрошувачка на енергија (ладење)- kWh
Годишна потрошувачка на енергија (загревање) (потопла грејна сезона)- kWh
Годишна потрошувачка на енергија (загревање) (просечна грејна сезона)- kWh
Годишна потрошувачка на енергија (загревање) (постудена грејна сезона)- kWh
Максимално оптоварување (ладење)- kW
Максимално оптоварување (загревање) (потопла грејна сезона)- kW
Максимално оптоварување (загревање) (просечна грејна сезона)- kW
Максимално оптоварување (загревање) (постудена грејна сезона)- kW
Потрошувачка на енергија (ладење) (минимална)2200 W
Потрошувачка на енергија (ладење) (максимална)8000 W
Потрошувачка на енергија (загревање) (минимална)1900 W
Потрошувачка на енергија (загревање) (максимална)11000 W
AC влезен напон220-240 V
AC влезна фреквенција50 Hz
Струја16.5 A
Внатрешна единица
Тип внатрешна единицаТавански
Ниво на бучава на внатрешната единица (висока брзина)42 dB
Проток на воздух за ладење (внатрешна единица)- m³/h
Проток на воздух за загревање (внатрешна единица)- m³/h
Број на внатрешни единици1
Ширина на внатрешната единица1100 mm
Длабочина на внатрешната единица199 mm
Висина на внатрешната единица600 mm
Тежина на внатрешната единица31000 g
Надворешна единица
Ниво на бучава на надворешната единица60 dB
Проток на воздух за ладење (надворешна единица)- m³/h
Проток на воздух за загревање (надворешна единица)- m³/h
Број на надворешни единици1
Ширина на надворешната единица880 mm
Длабочина на надворешната единица798 mm
Висина на надворешната единица310 mm
Тежина на надворешната единица57000 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Samsung EH070EAV подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати