Samsung CP1370EST прирачник

Samsung CP1370EST
8.1 · 3
PDF прирачник
 · 1 страница
Англиски
прирачникSamsung CP1370EST

Declaration of Conformity

For the following

Product : Microwave oven with grill and oven

Model(s) : CP13*****

Manufactured at:

F1: Samsung Electronics (M) Sdn Bhd., Lot2 Lebuh 2 North Klang. Port Klang. Malaysia

F2: Thai Samsung Electronics Co.Ltd., 313 Moo 1 Sukhaphiban 8 Rd. T.Bung A.Sriracha

Chonburi Thailand

(Factories name and address)

We hereby declare, that the product above is in compliance with the essential requirements of the

Low Voltage Directive (2006/95/EC) and Electromagnetic Compatibility Directive (2004/108/EC) by

application of

EN 60335-2-6:2003+A1:2005+A2:2008 EN 55011:2007+A2:2007

EN 60335-2-25 :2002+A1:2005+A2:2006 EN 55014-1:2006

EN 60335-1 :2002+A11:2004+A1:2004 EN 55014-2 :1997+A1:2001+A2:2008

+A12:2006+A2 :2006+A13:2008 EN 61000-3-2:2006

EN 62233 :2008

EN 61000-3-3:1995+A1:2001+A2:2005

and the Eco-Design Directive (2009/125/EC) implemented by Regulation (EC) No 1275/2008 for

standby and off mode electric power consumption.

Samsung Electronics Euro QA Lab.

Blackbushe Business Park

Saxony Way, Yateley, Hampshire

GU46 6GG, UK

13 May 2010 Joong-Hoon Choi / Lab. Manager
(Place and date of issue)
(Name and signature of authorized person)
It is not the address of Samsung Service Centre. For the address or the phone number of Samsung

Service Centre, see the warranty card or contact the retailer where you purchased your phone.

Product details

Declaration & Applicable standards

Representative in the EU

Погледнете го бесплатно прирачникот за Samsung CP1370EST тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 3 луѓе со просек од 8.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Samsung CP1370EST или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Samsung , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Samsung
CP1370EST | CP1370EST
Микробранова печка
8808993838233
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Тежина25200 g
Внатрешни димензии (Ш x Д x В)402 x 390 x 227 mm
Ширина556 mm
Длабочина552 mm
Висина324 mm
Ширина на пакување618 mm
Длабочина на пакување550 mm
Висина на пакување466 mm
Карактеристики
Заклучување од децаДа
Интегриран часовникДа
Внатрешен капацитет36 L
Моќност на микробрановата900 W
Моќност на скарата- W
Вид на отворање на врататаНа туркање
Позиција на апаратотВрз работна површина
Димензија на подвижната плоча360 mm
Тип контролирањеРотирачка
Боја на производотНерѓосувачки челик
Подвижна плочаДа
Вграден дисплејДа
Тип екранLED
СертификацијаVDE, CE
Функции и програми за готвење
Функција за автоматско готвењеДа
Број на автоматски програми30
СкараДа
Функција на одмрзнувањеДа
Напојување
Поврзано оптоварување3050 W
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Samsung CP1370EST подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати