Saitek Pro Flight Backlit Information Panel прирачник

Saitek Pro Flight Backlit Information Panel
6.5 · 1
PDF прирачник
 · 23 страници
Англиски
прирачникSaitek Pro Flight Backlit Information Panel

BACKLIT INFORMATION PANEL

USER GUIDE

Погледнете го бесплатно прирачникот за Saitek Pro Flight Backlit Information Panel тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата управувачи и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Saitek Pro Flight Backlit Information Panel или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Saitek , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Saitek да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Saitek
Pro Flight Backlit Information Panel | SCB432040002/04/1
управувач
21165113541, 0021165113541, 0211651135410
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
КомпатибилностWindows 7\nWindows XP 32/64bit\nWindows Vista
Боја на производотЦрн
Содржина на пакување
Заштита за екранотДа
Порти и интерфејси
Технологија на поврзувањеЖичена
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Saitek Pro Flight Backlit Information Panel подолу.

Една батерија од управувач почна да кородира. Дали уредот е сеуште безбеден за употреба?

Производот сѐ уште може безбедно да се користи по правилно чистење. Отстранете ја батеријата со ракавици и исчистете го одделот за батерии со четка за заби и оцет. Откако ќе се исуши, може да се вметнат нови батерии во уредот.

Дали прирачникот за Saitek Pro Flight Backlit Information Panel е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Saitek Pro Flight Backlit Information Panel не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати