Russell Hobbs Mini-four 20910-56 прирачник

Russell Hobbs Mini-four 20910-56
8.6 · 2
PDF прирачник
 · 72 страници
Англиски
прирачникRussell Hobbs Mini-four 20910-56

Bedienungsanleitung 2

mode d’emploi 6

instructies 9

istruzioni per l’uso 12

instrucciones 15

instruções 18

brugsanvisning 21

bruksanvisning (Svenska) 24

bruksanvisning (Norsk) 27

käyttöohjeet 30

инструкции (Русский) 33

pokyny (Čeština) 36

pokyny (Slovenčina) 39

instrukcja 42

upute 45

navodila 48

οδηγίες 51

utasítások 54

talimatlar 57

instrucţiuni 60

инструкции (Български) 63

instructions 66

71

Погледнете го бесплатно прирачникот за Russell Hobbs Mini-four 20910-56 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата печки и е оценет од 2 луѓе со просек од 8.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Russell Hobbs Mini-four 20910-56 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Russell Hobbs , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Russell Hobbs да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Russell Hobbs
Mini-four 20910-56 | 20910-56
печка
4008496791095
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Нето-капацитет на рерната28 L
Тип контролирањеРотирачка
Боја на производотНерѓосувачки челик
Опсег на термостатот90 - 250 °C
Времетраење на тајмер90 мин.
Тип тајмерМеханички
Напојување
Моќност на рерната1500 W
Функции и програми за готвење
СкараДа
Конвекциско готвењеДа
Готвење на пареаНе
РаженНе
Конвенционално готвењеНе
Функција на одмрзнувањеНе
Функција за повторно загревањеНе
Функција за одржување топлоНе
Тежина и димензии
Ширина- mm
Длабочина- mm
Висина- mm
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Russell Hobbs Mini-four 20910-56 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати