Rode Rode NTG 2 прирачник

Rode Rode NTG 2
6 · 1
PDF прирачник
 · 8 страници
Англиски
прирачникRode Rode NTG 2
(
EMC, LVD
)

NTG-2

Instruction Manual

www.rodemic.com

Погледнете го бесплатно прирачникот за Rode Rode NTG 2 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата микрофони и е оценет од 1 луѓе со просек од 6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Rode Rode NTG 2 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Rode , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Rode да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Rode
Rode NTG 2
микрофон
698813000470
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Rode Rode NTG 2 подолу.

Дали прирачникот за Rode Rode NTG 2 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Rode Rode NTG 2 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати