Precor 776i прирачник

Precor 776i
5.5 · 1
PDF прирачник
 · 101 страници
Англиски
прирачникPrecor 776i
OPTIONS
BACK
OK
HEART RATEENTERCLEAR
123
456
789
0
PROGRAMSWARMUP FATBURN CARDIO PEAK HIGHSmartRateCALORIES
MANUAL
WEIGHT LOSS
HEART
RATE
PERFORMANCE
INTERVAL
VARIETY
Before beginning any tness
program, see your physician for a thorough physical
examination. Seek advice from your physician to learn the
target heart rate appropriate for your tness level. Do not
allow children or those unfamiliar with its operation on or
near this equipment. Read the product owner's manual or
consult a qualied instructor before operating this
equipment. Improper use of this equipment can result in
serious injury. If you feel pain, faintness, or dizziness,
stop exercising immediately.
QUICK
START
TIME
PAUSE/
RESET

Product Owner's Manual

Commercial Products

Treadmills:

• 946i
•956i
• 966i

Ellipticals:

•EFX546i
•EFX556i
• EFX576i

Cycle:

• 846i

Climber:

•776i

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Precor 776i тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фитнес опрема и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Precor 776i или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Precor 776i, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Precor 776i да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Precor 776i спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Precor 776i.

Општо
Марка Precor
Модел 776i
Производ Фитнес опрема
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Precor 776i подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати