Precor 100i прирачник

Precor 100i
8.5 · 1
PDF прирачник
 · 80 страници
Англиски
прирачникPrecor 100i
STRIDES / MIN
CAL / MIN
OK
RESETUNITS/LANG.METRICSCALORIESWARMUP FATBURN CARDIO PEAK HIGHHEART RATESmartRate
2007
Precor
Incorporated,
en
PROGRAMS
INTERVALMANUALFAT BURNERHEART RATESTRIDE LENGTH
RESISTANCE

Product Owner's Manual

100i

Commercial Adaptive Motion Trainer

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Precor 100i тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фитнес опрема и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Precor 100i или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Precor 100i, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Precor 100i да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Precor 100i спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Precor 100i.

Општо
Марка Precor
Модел 100i
Производ Фитнес опрема
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Precor 100i подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати