Plantronics CS510 прирачник

Plantronics CS510
7.8 · 4
PDF прирачник
 · 21 страници
Англиски
прирачникPlantronics CS510
CS510
/CS520
Wireless Headset System
User Guide

Погледнете го бесплатно прирачникот за Plantronics CS510 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата слушалки и е оценет од 4 луѓе со просек од 7.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Plantronics CS510 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Plantronics , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Plantronics да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Plantronics
CS510 | 84691-01
слушалки
5033588035527, 0021112441772, 0666673279473, 0017229134744
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Перформанси
Препорачана употребаКанцеларија/повикувачки центар
Тип слушалкиМонофонски
Стил на носењеОколу глава
Боја на производотЦрн
Контрола за гласностаДигитални
Се поврзува со DECTДа
Тип на производСлушалки
Порти и интерфејси
Безжичен опсег100 m
Технологија на поврзувањеБезжична
Слушалки
Поставување на ушитеПолукружни
Акустичен системПолуотворен
Фреквенција на слушалки- Hz
Импеданца- Ω
Чувствителност на слушалки- dB
Тип магнет-
Микрофон
Фреквенција на микрофон- Hz
Исклучување на звук од микрофонДа
Тип микрофонБум
Батерија
Време на мирување95 h
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Plantronics CS510 подолу.

Може ли да остварувам разговори без раце со слушалки?

Поновите модели на слушалки генерално имаат вграден мал микрофон кој овозможува повикување.

Што е отстранување на бучава?

Отстранувањето на бучава гарантира намалување на бучавата од околината.

Кога звукот ми е премногу гласен?

Јачина на звук над 80 децибели може да биде штетна за слухот. Кога јачината на звукот надминува 120 децибели, може дури да настане и директно оштетување. Можноста за оштетување на слухот зависи од фреквенцијата и времетраењето на слушањето.

Дали прирачникот за Plantronics CS510 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Plantronics CS510 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати