Plantronics .Audio 995 Wireless прирачник

Plantronics .Audio 995 Wireless
5.2 · 1
PDF прирачник
 · 19 страници
Англиски
прирачникPlantronics .Audio 995 Wireless
Plantronics .Audio
995
User Guide

Погледнете го бесплатно прирачникот за Plantronics .Audio 995 Wireless тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата слушалки и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Plantronics .Audio 995 Wireless или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Plantronics , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Plantronics да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Plantronics
.Audio 995 Wireless
слушалки
5033588030300
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Plantronics .Audio 995 Wireless подолу.

Може ли да остварувам разговори без раце со слушалки?

Поновите модели на слушалки генерално имаат вграден мал микрофон кој овозможува повикување.

Што е отстранување на бучава?

Отстранувањето на бучава гарантира намалување на бучавата од околината.

Кога звукот ми е премногу гласен?

Јачина на звук над 80 децибели може да биде штетна за слухот. Кога јачината на звукот надминува 120 децибели, може дури да настане и директно оштетување. Можноста за оштетување на слухот зависи од фреквенцијата и времетраењето на слушањето.

Дали прирачникот за Plantronics .Audio 995 Wireless е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Plantronics .Audio 995 Wireless не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати