Pioneer S-W250S-W прирачник

Pioneer S-W250S-W
(2)
  • Број на страници: 52
  • Вид на документ: PDF
S-W250S
S-W250S-W
FRRD-187_01_08 05.8.11, 5:53 PM1
Pioneer S-W250S-W

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Pioneer S-W250S-W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Pioneer S-W250S-W сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Pioneer S-W250S-W тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Звучници и е оценет од 2 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Pioneer S-W250S-W или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Pioneer S-W250S-W спецификации

Општо
Марка Pioneer
Модел S-W250S-W
Производ Звучник
EAN 4977729908312
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Други функции
Тип Звучници за домашно кино
Заштитено со магнет Да
Импеданса на централен звучник 15000 Ω
Фреквенциски опсег на централен звучник 23 - 1000 Hz
Импеданса на сабвуфер 50000 Ω
Опсег на фреквенција на сабвуферот 20 - 20000 Hz
Димензии (ШхДхВ) 430 x 430 x 480 mm
Барања за моќност AC 220 - 230 V 50/60 Hz
Звучници
Дијаметар на двигателот за среден опсег 300 mm
Канали за аудиоизлез 5.1 канали
Аудио
RMS-напон 250 W
Импеданца 4 Ω
Вкрстена фреквенција 100 Hz
Перформанси
Боја на производот Дрво
Заштитено со магнет Да
Канали за аудиоизлез 5.1 канали
RMS-напон 250 W
Боја на производот Дрво
Тежина и димензии
Тежина 34500 g
Димензии (ШхДхВ) 430 x 430 x 480 mm
Тежина 34500 g
Технички детали
Тип Звучници за домашно кино
Импеданца 4 Ω
Барања за моќност AC 220 - 230 V 50/60 Hz
Централен звучник
Импеданса на централен звучник 15000 Ω
Фреквенциски опсег на централен звучник 23 - 1000 Hz
Субвуфер
Импеданса на сабвуфер 50000 Ω
Опсег на фреквенција на сабвуферот 20 - 20000 Hz
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Pioneer S-W250S-W.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде