Philips SPC640NC прирачник

Philips SPC640NC
(1)
  • Број на страници: 22
  • Вид на документ: PDF

SPC640NC

EN User manual

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

Philips SPC640NC

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Philips SPC640NC или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Philips SPC640NC сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips SPC640NC тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Веб -камери и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips SPC640NC или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Philips SPC640NC спецификации

Општо
Марка Philips
Модел SPC640NC
Производ Веб -камера
EAN 8712581500603, 8712581500610
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Перформанси
Максимална стапка на рамки 30 fps
Максимална видео резолуција 640 x 480 пиксели
Копче за слики Да
Дигитален зум 3 x
Максимална резолуција на слика 640 x 480 пиксели
Мегапиксели 1.3 MP
Длабочина на боја 24 бит
Следење лица Да
Минимално осветлување 5 lx
Намалување на бучавата Да
Дизајн
Тип сензор CMOS
Интерфејс USB 2.0
Должина на кабел 1 m
Вграден микрофон Да
Други функции
Внатрешна меморија 200 MB
Компатибилни оперативни системи Microsoft Windows XP (SP2), Microsoft Windows Vista
Потребно е USB Да
Тежина на пакетот 0.29 kg
Должина на пакување 50 mm
Пакување тара тежината 0.1995 kg
Бруто тежина на надворешното пакување 2.2 kg
Тара тежина на надворешното пакување 1.838 kg
Минимум простор на тврд диск 200 MB
Минимум процесор Pentium IV 2.4 GHz
Минимални системски барања Windows XP (SP2) - 512 MB RAM /r Windows 7/ Vista - 1 GB RAM
Податоци за пакувањето
Висина на пакување 175 mm
Ширина на пакување 145 mm
Логистички податоци
Должина на главното пакување 302 mm
Ширина на главното пакување 188 mm
Тежина и димензии
Длабочина 17 mm
Висина 50 mm
Ширина 37 mm
Содржина на пакување
Вклучен софтвер Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Philips SPC640NC.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде