Philips SBT75MUT прирачник

Philips SBT75MUT
8.2 · 1
PDF прирачник
 · 11 страници
Англиски
прирачникPhilips SBT75MUT

SBT75/37

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

User manual

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips SBT75MUT тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата лежишта и приклучни станици и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips SBT75MUT или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Philips
SBT75MUT | SBT75MUT/37
лежиште / приклучна станица
609585230262, 0609585230262
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Аудио
RMS-напон4 W
Опсег на фреквенција- Hz
Импеданца- Ω
RMS-напон4 W
Опсег на фреквенција- Hz
Импеданца- Ω
Содржина на пакување
Гаранциска картичкаДа
Квантитет по пакување1 pc(s)
Вклучени каблиAudio (3.5mm), USB
Гаранциска картичкаДа
Квантитет по пакување1 pc(s)
Вклучени каблиAudio (3.5mm), USB
Други функции
Време за постојано аудиорепродуцирање5 h
Број на надворешни картонски кутии4 pc(s)
Батерија на полнењеДа
EAN/UPC/GTIN (пакет)609585230262
Време за постојано аудиорепродуцирање5 h
Број на надворешни картонски кутии4 pc(s)
Компатибилни производиApple iPad 1, iPad 2, new iPad, iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 3gen+ or later
Профили на BluetoothA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Полнење со USBДа
EAN/UPC/GTIN (пакет)609585230262
Дизајн
Боја на производот-
Порти и интерфејси
Технологија на поврзувањеЖичена и безжична
Профили на BluetoothA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Опсег на Bluetooth10 m
BluetoothДа
Приклучок од 3,5 mmДа
Wi-FiНе
Технологија на поврзувањеЖичена и безжична
Опсег на Bluetooth10 m
BluetoothДа
Приклучок од 3,5 mmДа
Wi-FiНе
Перформанси
Препорачана употребаУниверзална
Компатибилни производиApple iPad 1, iPad 2, new iPad, iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 3gen+ or later
Боја на производот-
Препорачана употребаУниверзална
Напојување
Тип напојувањеBattery, USB
Технологија на батеријатаЛитиум
Полнење со USBДа
Батерија на полнењеДа
Тип напојувањеBattery, USB
Технологија на батеријатаЛитиум
Звучници
Канали за аудиоизлез- канали
Број на двигатели-
Број на звучници-
Тип звучници-
Канали за аудиоизлез- канали
Број на двигатели-
Тип звучници-
Засилувач
Засилувач-
Засилувач-
Логистички податоци
Главно пакување GTIN (EAN/UPC)10609585230269
Главно пакување GTIN (EAN/UPC)10609585230269
Податоци за пакувањето
Тип пакувањеКартон
Тип пакувањеКартон
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips SBT75MUT подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати