Philips Saeco Energica Focus HD8852 прирачник

Philips Saeco Energica Focus HD8852
9.5 · 2
PDF прирачник
 · 52 страници
Англиски
прирачникPhilips Saeco Energica Focus HD8852
www.philips.com/saeco
Rev.01 del 15-08-12
The manufacturer reserves the right to change the features of the product without prior notice.
EN
02
02

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips Saeco Energica Focus HD8852 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Кафемати и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips Saeco Energica Focus HD8852 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips Saeco Energica Focus HD8852 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips Saeco Energica Focus HD8852.

Општо
Марка Philips
Модел Saeco Energica Focus HD8852
Производ Кафемат
EAN 8710103588597
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Перформанси
Капацитет во шолји 11 шолји
Тип влез за кафе Зрна кафе
Капацитет на резервоар за вода 1.6 L
Капацитет на резервоарот за млеко 500 L
Капацитет за зрна кафе 300 g
Резервоар за млеко Да
Тип на производ Машина за еспресо
Тип апарат за кафе Целосно автоматски
Максимален оперативен притисок 15 бар
Вградена мелница Да
Автоматска заштита од бигор Да
Самостојно чистење Да
Позиција на апаратот Врз работна површина
Систем за топла вода Да
Ергономски
Вграден дисплеј Да
Тип екран LED
Боја на производот Black,Stainless steel
Материјал на куќиште -
Должина на кабелот 80 m
Тежина и димензии
Ширина 245 mm
Длабочина 360 mm
Висина 420 mm
Тежина 13400 g
Напојување
AC влезен напон 230 V
AC влезна фреквенција 50 Hz
Режим за штедење енергија Да
Моќност 1400 W
Функции и програми за готвење
Правење еспресо Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips Saeco Energica Focus HD8852 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати