Philips PTA508 прирачник

Philips PTA508
7.5 · 2
PDF прирачник
 · 88 страници
Англиски
прирачникPhilips PTA508
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

Active 3D glasses
PTA508

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips PTA508 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата 3D очила и е оценет од 2 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips PTA508 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips PTA508, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips PTA508 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips PTA508 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips PTA508.

Општо
Марка Philips
Модел PTA508
Производ 3D очила
EAN 8712581662059
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips PTA508 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати