Philips MCM233 прирачник

Philips MCM233
8.4 · 7
PDF прирачник
 · 20 страници
Англиски
прирачникPhilips MCM233
Register your product and get support at
MCM233

Micro System

EN User manual 3
DA Brugervejledning 21
DE Benutzerhandbuch 39
ES Användarhandbok 59
FR Mode d’emploi 78
IT Manuale utente 97
NL Gebruiksaanwijzing
117
SV Användarhandbok 137

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips MCM233 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Hi-Fi системи и е оценет од 7 луѓе со просек од 8.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips MCM233 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips MCM233, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips MCM233 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips MCM233 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips MCM233.

Општо
Марка Philips
Модел MCM233 | MCM233/78
Производ Hi-Fi систем
EAN 3610170487821, 5053313981158, 8712581504038, 871258151314, 8712581513146, 8712581537463, 8712581561963
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Дисплеј
Тип екран LCD
Приказ на ID3-ознаката Да
Тежина и димензии
Длабочина 103.5 mm
Висина 245 mm
Тежина на пакување 5500 g
Длабочина на пакување 165 mm
Висина на пакување 250 mm
Ширина на пакување 620 mm
Ширина 565 mm
Мултимедиумски
RMS-напон 20 W
Број на звучници 2
Бас со отвор Да
Дијаметар на вуферот 76 mm
Радио
Подобрувања на приемник Автоматско складирање
Број на меморирани станици 20
Поддржани радиофреквенции FM
Други функции
Автоматско дигитално пребарување Да
Моќност 25 W
Функција за часовник Да
Аларми Да
УСБ-директни режими Fast Backward,Fast Forward,Play/Pause,Previous/Next,Program Play,Repeat,Shuffle,Stop
Порти и интерфејси
Поврзување слушалки 3,5 мм
USB порти Да
Приклучна подлога за Apple Не
Дизајн
Боја на производот Црн
Тип Домашен микро аудиосистем
Плеер за оптички дискови Да
Моторизирано вчитување дискови Да
Тип вчитување дискови Преден
Касетофон Не
Напојување
Напојување Наизменична струја
Потрошувачка на енергија (типична) 25 W
Влезен напон 110-240 V
Влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Вмрежување
Wi-Fi Не
Перформанси
MP3 репродуцирање Да
Интегриран читач на картички Не
Формати на дисковите за репродуцирање Аудио CD
Поддржани типови дискови CD,CD-R,CD-RW
Поддржани аудио формати MP3,WMA
Директна репродукција од USB Да
Режими на репродукција Fast backward,Fast forward,Next,Program,Repeat all,Repeat one,Shuffle
Ергономски
Се монтира на ѕид Да
Функција за аларм Да
Контрола за гласноста Дигитални
Записи кои може да се програмираат 20
Содржина на пакување
Рачна далечинска контрола Да
Рачно Да
Кратко упатство за вклучување Да
FM-антена Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips MCM233 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати