Philips MCD2010 прирачник

Philips MCD2010
7.3 · 1
PDF прирачник
 · 26 страници
Англиски
прирачникPhilips MCD2010
Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

EN User manual 3
DE Benutzerhandbuch 27
ES Manual del usuario 53
FR Mode d’emploi 79
IT Manuale utente 105
NL Gebruiksaanwijzing 131
PT Manual do utilizador 157
SV Användarhandbok 183
MCD2010
MCD2010_12_UM_Book1_V3.2.indb 1 8/10/2012 9:39:46 AM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips MCD2010 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Hi-Fi системи и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips MCD2010 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips MCD2010, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips MCD2010 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips MCD2010 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips MCD2010.

Општо
Марка Philips
Модел MCD2010 | MCD2010/93
Производ Hi-Fi систем
EAN 6923410713190, 8712581607869, 8712581608477
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Тежина 3800 g
Длабочина на главниот звучник 144 mm
Висина на главниот звучник 224 mm
Ширина на главниот звучник 160 mm
Длабочина на пакување 190 mm
Висина на пакување 274 mm
Ширина на пакување 576 mm
Нето тежина 3240 g
Мултимедиумски
RMS-напон 2 W
Тип звучници -
Број на звучници 2
Дијаметар на вуферот 101.6 mm
Бас со отвор Да
Караоке Не
Дизајн
Тип вчитување дискови Фиока
Тип Домашен микро аудиосистем
Боја на производот Црн
Плеер за оптички дискови Да
Касетофон Не
Други функции
Шифра за DVD регион 3
Универзален Приклучи и пушти (UPnP) Да
Компатибилност за приклучна подлога за Apple Не е поддржано
Снимање видео Не
Приказ на екран (OSD) Да
Јазици за приказ на екранот (OSD) CHI (SIMPL),ENG
Перформанси
Број на канали 20 канали
MP3 репродуцирање Да
Интегриран читач на картички Не
Поддржани типови дискови CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-RW
Формати на дисковите за репродуцирање CD audio,CD video,SVCD
Поддржани аудио формати MP3,WMA
Поддржани формати на слика JPG
Поддржани видеоформати DIVX
Режими на репродукција Fast backward,Fast forward,Next,Previous,Program,Shuffle
Директна репродукција од USB Да
Радио
Поддржани радиофреквенции FM
Подобрувања на приемник Автоматско скенирање
Тип тјунер Дигитални
Број на меморирани станици 20
Дисплеј
Тип екран LCD
Боја на заднинското осветлување Бела
Приказ на ID3-ознаката Да
Вмрежување
Wi-Fi Не
Порти и интерфејси
USB порти Не
USB 2.0 порти количина 1
Поврзување слушалки 3,5 мм
Излези за слушалки 1
Коаксијален излез за дигитално аудио 1
Штекер Да
Излез на линијата Да
Помошен влез Да
Композитен видеоизлез 1
Порта за FM-антена Да
Дел за видеоизлез (YPbPr/YCbCr) 1
Ергономски
Интегриран часовник Да
Напојување
Напојување Наизменична струја
Влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Влезен напон 110-240 V
Содржина на пакување
Кратко упатство за вклучување Да
FM-антена Да
Рачна далечинска контрола Да
Рачно Да
Вклучени кабли AC,Composite
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips MCD2010 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати