Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040 прирачник

Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040
7.3 · 2
PDF прирачник
 · 86 страници
Англиски
прирачникPhilips Jamie Oliver HomeCooker HR1040

Always there to help you

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

HR1040

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Друг кујнски апарат и е оценет од 2 луѓе со просек од 7.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040.

Општо
Марка Philips
Модел Jamie Oliver HomeCooker HR1040
Производ Други кујнски апарати
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Боја на производот Црн
Материјал на куќиште Нерѓосувачки челик
Напојување
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Потрошувачка на енергија (типична) 1500 W
AC влезен напон 220-240 V
Технички детали
Капацитет 3 L
Температура (минимална) 40 °C
Температура (максимална) 250 °C
Тајмер Да
Траење на тајмерот (максимално) 1.65 h
Ергономски
Тип контролирање Сензор
Делови соодветни за миење во машина за садови Да
Гумени ногалки што не лизгаат Да
Тежина и димензии
Ширина 324 mm
Длабочина 359 mm
Висина 345 mm
Тежина 5280 g
Ширина на пакување 385 mm
Длабочина на пакување 397 mm
Висина на пакување 260 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips Jamie Oliver HomeCooker HR1040 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати