Philips HD4659 прирачник

Philips HD4659
8.3 · 1
PDF прирачник
 · 13 страници
Англиски
прирачникPhilips HD4659

HD4659,HD4658

u

www.philips.com 4222.001.9664.4

1
2 3 4 5
6
7

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips HD4659 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Лонци и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips HD4659 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Philips
HD4659 | HD4659/04
Лонец
8710103207955
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Ергономски
Складирање на жицатаДа
Ротирачка основа за 360°Да
Без кабелДа
Автоматско исклучувањеДа
Должина на кабелот0.75 m
Капак со широко отворањеДа
Карактеристики
Материјал на куќиштеПластика
Капацитет на резервоар за вода1.7 L
Боја на производотGrey, White
Заштита од работење на сувоДа
Добра наполнетост на испусен отворДа
Напојување
Моќност2400 W
AC влезна фреквенција50 - 60 Hz
AC влезен напон220- 240 V
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips HD4659 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати