Philips FWP1000 прирачник

Philips FWP1000
9.8 · 1
PDF прирачник
 · 10 страници
Англиски
прирачникPhilips FWP1000
Register your product and get support at

FWP1000

EN Quick start guide

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips FWP1000 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Hi-Fi системи и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips FWP1000 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips FWP1000, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips FWP1000 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips FWP1000 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips FWP1000.

Општо
Марка Philips
Модел FWP1000 | FWP1000/05
Производ Hi-Fi систем
EAN 8712581629755, 8712581637798
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Мултимедиумски
RMS-напон 240 W
Тип звучници 2-насочно
Број на звучници 2
Дијаметар на делот за високи тонови 50.8 mm
Дијаметар на вуферот 133.3 mm
Бас со отвор Да
Караоке Не
Вградени звучници Да
Други функции
Бруто тежина 15000 g
Компатибилност за приклучна подлога за Apple Не е поддржано
Снимање видео Не
Дизајн
Касетофон Не
Плеер за оптички дискови Не
Боја на производот Black,Brass
Тип Домашен мини аудиосистем
Перформанси
MP3 репродуцирање -
Интегриран читач на картички Не
Радио
Поддржани радиофреквенции Не е поддржано
Дисплеј
Тип екран -
Заднинско осветлување Да
Порти и интерфејси
Влезен приклучок за еднонасочна струја Не
Напојување
Напојување Наизменична струја
Влезна фреквенција 50 - 60 Hz
Влезен напон 100-240 V
Содржина на пакување
Рачно Да
Кратко упатство за вклучување Да
Вклучен адаптер за електрично напојување Да
Гаранциска картичка Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips FWP1000 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати