Philips DCM3020 прирачник

Philips DCM3020
9.3 · 2
PDF прирачник
 · 24 страници
Англиски
прирачникPhilips DCM3020
www.philips.com/welcome

User manual

Always there to help you

Register your product and get support at

DCM3020

Question?
Contact
Philips
DCM3020_79_UM_V2.0.indd 1 12/30/2013 5:51:53 PM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips DCM3020 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Hi-Fi системи и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips DCM3020 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips DCM3020, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips DCM3020 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Philips DCM3020 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Philips DCM3020.

Општо
Марка Philips
Модел DCM3020 | DCM3020/79
Производ Hi-Fi систем
EAN 3601626114941, 3601626115054, 3610170489375, 5053460585322, 8712581592554, 8712581602314, 8712581659639
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Тежина и димензии
Тежина 7300 g
Длабочина 230 mm
Висина 141 mm
Длабочина на главниот звучник 230 mm
Висина на главниот звучник 304 mm
Ширина на главниот звучник 139 mm
Длабочина на пакување 276 mm
Висина на пакување 346 mm
Ширина на пакување 512 mm
Ширина 230 mm
Тежина на пакување 8600 g
Мултимедиумски
RMS-напон 120 W
Број на звучници 2
Тип звучници 2-насочно
Содржина на пакување
Кратко упатство за вклучување Да
Рачно Да
FM-антена Да
Гаранциска картичка Да
Вклучени кабли Аудио (3,5мм)
Рачна далечинска контрола Да
Други функции
Автоматско дигитално пребарување Да
Аларми Да
Функција за часовник Да
Компатибилност за приклучна подлога за Apple iPad,iPhone,iPhone 3G,iPhone 3GS,iPhone 4,iPod Nano 1,iPod Nano 2,iPod Nano 3,iPod Nano 4,iPod Nano 5,iPod Nano 6,iPod Touch 1,iPod Touch 2,iPod Touch 3,iPod Touch 4
Вклучен кабел за напојување Да
УСБ-директни режими Fast Backward,Fast Forward,Play/Pause,Previous/Next,Program Play,Repeat,Shuffle,Stop
Радио
Подобрувања на приемник Автоматско складирање
Поддржани радиофреквенции FM
Број на меморирани станици 20
Систем за радиоподатоци (RDS) Да
RDS-функции PS,PTY,RT
Порти и интерфејси
Поврзување слушалки 3,5 мм
USB порти Да
Помошен влез Да
Дисплеј
Приказ на ID3-ознаката Да
Тип екран VFD
Дизајн
Тип Домашен микро аудиосистем
Боја на производот Црн
Плеер за оптички дискови Да
Касетофон Не
Тип вчитување дискови Фиока
Моторизирано вчитување дискови Да
Ергономски
Приспособување на басот Да
Контрола за гласноста Дигитални
Напојување
Напојување Наизменична струја
Влезна фреквенција 50 Hz
Влезен напон 220-240 V
Вмрежување
Wi-Fi Не
Технички детали
Дел за високи тонови Да
Перформанси
MP3 репродуцирање Да
Интегриран читач на картички Не
Поддржани типови дискови CD,CD-R,CD-RW
Формати на дисковите за репродуцирање Аудио CD
Поддржани аудио формати MP3,WMA
Директна репродукција од USB Да
Режими на репродукција Fast backward,Fast forward,Next,Previous,Program,Repeat all,Repeat folder,Repeat one,Shuffle
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips DCM3020 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати