Philips Clean Air HD6158 прирачник

Philips Clean Air HD6158
9 · 3
PDF прирачник
 · 48 страници
Англиски
прирачникPhilips Clean Air HD6158
HD6159, HD6158

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips Clean Air HD6158 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата фритези и е оценет од 3 луѓе со просек од 9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips Clean Air HD6158 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Philips
Clean Air HD6158 | HD6158/55
фритеза
8710103321620, 8710103321637, 8710103321644, 8710103321651, 8710103342830, 8710103342847
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Дизајн
Боја на производотOrange, White
Складирање на жицатаДа
Нелизгачко стопалоДа
МатеријалПластика
Прозор за гледање на работатаДа
Автоматско ослободување на капакДа
Делива, капак со шаркаДа
Слој што не се лепиДа
Должина на кабелот1 m
Тип конструкцијаЕдинечен
Куќиште со ладен ѕидДа
Приклучок за вклучување/исклучувањеДа
Тежина и димензии
Тежина5000 g
Димензии на производ (ШхВхД)300 x 265 x 405 mm
Перформанси
Приспособлив термостатДа
Количество на масло2.5 L
Капацитет на храна во фритезата1.3 kg
Укажување
Индикатор за подготвеност на температураДа
Осветлен прекинувач за вклучување/исклучувањеДа
Напојување
AC влезна фреквенција50 - 60 Hz
AC влезен напон220 - 240 V
Моќност2000 W
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips Clean Air HD6158 подолу.

Колку тежи Philips Clean Air HD6158?

Philips Clean Air HD6158 тежи 5000 g.

Кога треба да го заменам маслото или маснотијата од фритезата?

Маслото или маснотијата треба да се заменат по 5 до 7 пати пржење.

Може ли да користам абразивен сунѓер за да ја исчистам фритезата?

Не, тоа може да го оштети заштитниот слој. Користете ја само нежната страна на сунѓерот.

Што е поздраво за пржење, маслото или маснотиите?

Маслото содржи помалку заситени масти и затоа е поздраво од маснотиите.

Дали прирачникот за Philips Clean Air HD6158 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Philips Clean Air HD6158 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати