Philips Avance Collection HD9386 прирачник

Philips Avance Collection HD9386
6.8 · 2
PDF прирачник
 · 7 страници
Англиски
прирачникPhilips Avance Collection HD9386

Register your product and get support at

www.philips.com/welcome

4222.005.0302.1

HD9388, HD9386, HD9384, HD9380

2 3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14 15 16 17
18 19 20 21
1

Погледнете го бесплатно прирачникот за Philips Avance Collection HD9386 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Лонци и е оценет од 2 луѓе со просек од 6.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Philips Avance Collection HD9386 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Philips , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Philips да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Philips
Avance Collection HD9386 | HD9386/20
Лонец
18710103587818, 68710103587813, 8710103587811, 8710103587873, 18710103587870, 68710103587875
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Ергономски
Складирање на жицатаДа
Ротирачка основа за 360°Да
Без кабелДа
Автоматско исклучувањеДа
Капаче со шаркиДа
Егрономски фатДа
Светло индикаторДа
Напојување
Моќност2400 W
Други функции
Капацитет1.7 L
Карактеристики
Капацитет на резервоар за вода1.7 L
Индикатор на ниво на водаДа
Боја на производотМеталик
Сокриен елемент за греењеДа
ФилтрирањеДа
Заштита од работење на сувоДа
Добра наполнетост на испусен отворДа
Функција за одржување топлоДа
Тежина и димензии
Ширина200 mm
Длабочина270 mm
Висина230 mm
Податоци за пакувањето
Ширина на пакување236 mm
Длабочина на пакување356 mm
Висина на пакување236 mm
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Philips Avance Collection HD9386 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати