PerfectPro Cubi прирачник

PerfectPro Cubi
7.6 · 1
PDF прирачник
 · 141 страници
Англиски
прирачникPerfectPro Cubi
GB
NL
D
S
F
Operating instruction
Gebruiksaanwijzing
Bedienungsanleitung
Bruksanvisning
Mode d’emploi

Погледнете го бесплатно прирачникот за PerfectPro Cubi тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата радија и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со PerfectPro Cubi или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за PerfectPro , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на PerfectPro да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
PerfectPro
Cubi
радио
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за PerfectPro Cubi подолу.

Која е разликата помеѓу FM и AM?

FM (од англиски: <i>Frequency Modulation</i>)<i> </i>значи Модулација на Фреквенцијата, а AM (од англиски: <i>Amplitude Modulation</i>) значи Модулација на Амплитудата. Најголемата разлика помеѓу FM радио станиците во споредба со AM радио станиците е квалитетот на звукот.

Кога звукот ми е премногу гласен?

Јачина на звук над 80 децибели може да биде штетна за слухот. Кога јачината на звукот надминува 120 децибели, може дури да настане и директно оштетување. Можноста за оштетување на слухот зависи од фреквенцијата и времетраењето на слушањето.

Како најдобро можам да го исчистам радио?

Малку влажна крпа за чистење или чиста, неправлива, мека крпа најдобро ги отстранува отпечатоците од прсти. Прашината на тешко достапни места најдобро се отстранува со компримиран воздух.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за PerfectPro Cubi е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за PerfectPro Cubi не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати