Panduit PCT-1080-C прирачник

Panduit PCT-1080-C
7.7 · 1
PDF прирачник
 · 116 страници
Англиски
прирачникPanduit PCT-1080-C
Industrial
Safety Solutions

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Panduit PCT-1080-C тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Некатегоризирано и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Panduit PCT-1080-C или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Panduit PCT-1080-C, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Panduit PCT-1080-C да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Panduit PCT-1080-C спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Panduit PCT-1080-C.

Општо
Марка Panduit
Модел PCT-1080-C
Производ Некатегоризирано
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Технички детали
Тип на производ Етикета за безбедност
Тип симбол -
Боја на производот Black,Red,White
Сертификати за одржливост RoHS
Содржина на пакување
Квантитет по пакување 1 pc(s)
Логистички податоци
Палета GTIN (EAN/UPC) 61305610099
Тежина и димензии
Ширина 76.2 mm
Висина 158.8 mm
Длабочина 76.2 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Panduit PCT-1080-C подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати