Outdoorchef Leon прирачник

Outdoorchef Leon
9.2 · 2
PDF прирачник
 · 294 страници
Англиски
прирачникOutdoorchef Leon
www.lg.com
MFL69024801 (1.0)

USER GUIDE

NEDERLANDS FRANÇAIS ENGLISH

LG-H320

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Outdoorchef Leon тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Скари и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Outdoorchef Leon или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Outdoorchef Leon, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Outdoorchef Leon да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Outdoorchef Leon спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Outdoorchef Leon.

Општо
Марка Outdoorchef
Модел Leon | 7611984009076
Производ Скара
EAN 7611984009076
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Дизајн
Вградена способност Не
Боја на производот Црн
Форма на површината за готвење Тркалезен
Материјал на куќиште -
Формат Котел
Тип горна површина -
Капак Да
Перформанси
Вкупно напојување 8500 W
Тип Скара
Извор на топлина Гас
Број на чинии/полици 1
Електронско палење Да
Функција за чадење Не
Број на рингли/зони за готвење 1
Дијаметар на површина за готвење 540 mm
Површина за готвење 2290 cm²
Термометар Да
Ергономски
Лесно движечки тркала Да
Број на тркала 2 тркало(а)
Ногалки Да
Број на ногалки 2 ногарка(и)
Тежина и димензии
Ширина - mm
Длабочина - mm
Висина - mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Outdoorchef Leon подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати