Numatic HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1 прирачник

Numatic HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1
9.6 · 1
PDF прирачник
 · 24 страници
Англиски
прирачникNumatic HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1

www.numatic.com

GB, DE,

FR, NL,

PT, IT,

ES

HVR 235-11

Original Instructions -
Warning! Read instructions before using the machine.
Warnhinweis:
Lesen Sie vor Gebrauch der Maschine das Handbuch.
Attention :
Lisez la notice avant d’utiliser la machine.
Waarschuwing:
Lees deze instructies voor u de machine gebruikt
Instruções originais
Advertência! Leia as instruções antes de usar a máquina
Istruzioni originali
Avvertenza! Leggere le istruzioni prima di utilizzare l’apparecchio
Instrucciones originales
¡Atención! Lea las instrucciones antes de utilizar la máquina

Погледнете го бесплатно прирачникот за Numatic HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата правосмукалки и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Numatic HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Numatic , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Numatic да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Numatic
HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1 | 902626
правосмукалка
5028965682593
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Напојување
Максимална влезна сила620 W
Годишна потрошувачка на енергија26.4 kWh
AC влезен напон230 V
AC влезна фреквенција50 - 60 Hz
Дизајн
ТипЦилиндричен вакум
Тип сад за прашинаВреќичка за прав
Dust capacity9 L
Боја на производотЦрвена
Без кабелНе
Вид на чистењеСуво
Перформанси
Филтрирање на вшмуканиот воздух-
Соодветна наменаНасловна
Површини за чистењеCarpet, Hard floor
C
C
D
Ниво на бучава72 dB
Работен радиус31.8 m
Ергономски
Должина на кабелот12.5 m
Рачка/рачки за носењеДа
Тежина и димензии
Тежина8200 g
Ширина355 mm
Длабочина355 mm
Висина415 mm
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Numatic HRV-235 Henry 35 Limited Edition Kit AST1 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати