Numark NS6 прирачник

Numark NS6
9.5 · 1
PDF прирачник
 · 36 страници
Англиски
прирачникNumark NS6
6

TOP PANEL FEATURES

1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
8
910
11
12
13 13
141516 141516
17
36
37
17
36
37
39 39
38 38
40
41 41
42
43 43
44 46
47 47
45
48
49
50 50
51 51
52 5253
54
54 54 54 54
53
18 18
19 19
20
22
24 25 2627 23
30 31
32 32
33 34 33 34
35 35
28 29
22
24 25 2627 23
30 3128 29
21 21 21 21 21 20 21 21 21 21 21
12
6
7
1
2
3
4
5
6
7
MIXER CONTROLS
1. GAIN TRIM – Adjusts the pre-fader, pre-EQ audio level of the corresponding channel in the software.
2. CHANNEL TREBLE – Adjusts the high (treble) frequencies.
3. CHANNEL MID – Adjusts the mid-range frequencies.
4. CHANNEL BASS – Adjusts the low (bass) frequencies.
5. CHANNEL FADER – Adjusts the audio level on the corresponding channel in the software.
6. PFL – Press this button to send this channel's pre-fader signal to the Cue Channel for monitoring. When engaged, the
button will be lit. By pressing one PFL button at a time, you will cue that channel alone (and deactivate PFL monitoring
for the other channels). To cue to multiple channels simultaneously, press the PFL buttons for those channels at the
same time.
7. INPUT SELECTOR – Set this switch to the desired audio source from this channel – "PC" (a track playing on that layer
in the software) or "LINE/MIC" or "LINE/PHONO" (a device connected to the LINE/PHONO or MIC input on NS6's rear
panel). Please note that the LINE/MIC and LINE/PHONO selector switches on NS6's rear panel must also be set
properly. Also, a channel's controls will only send MIDI information when its INPUT SELECTOR is set to "PC."
8. CROSSFADER – Blends audio between the channels assigned to the left and right side of the crossfader.
Note: The crossfader is user-replaceable if it should ever wear out. Simply remove the facepanel, then remove the
screws holding it in position. Replace the fader with a quality authorized replacement from your local Numark retailer
only.
9. MASTER VOLUME – Adjusts the output volume of the Program Mix.
10. BOOTH/ZONE VOLUME – Adjusts the output volume of the BOOTH/ZONE OUTPUT mix.
11. LED METERS – Monitors the audio levels of the Program Mix.
PLAYBACK CONTROLS
12. LAYER – Selects which Layer in the software is controlled by that hardware Deck. Deck A can control Layer 1 or 3;
Deck B can control Layer 2 or 4.
13. PLATTER – This motorized platter controls the Audio Pointer in the software.
14. PLAY / PAUSE – Starts or resumes playback if the Deck is paused. Pauses playback if the Deck is playing. (The rate
at which the playback shifts from “play” to “pause” and from “pause” to “play” is controlled by the START TIME and
STOP TIME knobs.)
USEFUL TERMS:
Audio Pointer: The current position in a track from where audio will play. When you select a track and begin
playing, the Audio Pointer will usually start from the beginning and stop at the end.
Cue Point: A marked position in a track, which will be permanently stored by the software. You can set, return to,
or delete Cue Points with the CUE CONTROLS.
Temporary Cue Point: A marked position in a track, which will only remain while that track is still loaded in the
Deck. You can set and return to the Temporary Cue Point with the CUE button.

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Numark NS6 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Опрема за Диџеи и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Numark NS6 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Numark NS6, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Numark NS6 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Numark NS6 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Numark NS6.

Општо
Марка Numark
Модел NS6
Производ Опрема за Диџеи
EAN 676762187510, 0676762187510, 0720189178955, 0777786327996
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Аудио
Број на канали 4 канали
Дигитална обработка на звук 24 бит
Стапка на семплирање 441 kHz
Порти и интерфејси
MIDI-излез Да
Излез на кабината (1/4 инчи) 1
Дисплеј
Екран Да
Екран на допир Не
Други функции
Димензии (ШхДхВ) 603 x 340 x 64 mm
Тежина и димензии
Тежина 6330 g
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Numark NS6 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати