Netgear WNDA4100 прирачник

Netgear WNDA4100
7.9 · 1
PDF прирачник
 · 24 страници
Англиски
прирачникNetgear WNDA4100
350 East Plumeria Drive
San Jose, CA 95134
USA
April 2012
202-10938-02
v1.0

N900 Wireless Dual Band

USB Adapter (WNDA4100)

User Manual

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Netgear WNDA4100 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Мрежни картички/адаптери и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Netgear WNDA4100 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Netgear WNDA4100, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Netgear WNDA4100 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Netgear WNDA4100 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Netgear WNDA4100.

Општо
Марка Netgear
Модел WNDA4100 | WNDA4100-100WWS
Производ Мрежна картичка/адаптер
EAN 606449081626
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF), Табеларни податоци (PDF)
Порти и интерфејси
Технологија на поврзување Безжична
Интерфејс на домаќин USB
Интерфејс WLAN
Дизајн
Внатрешна Не
Чипови -
Боја на производот Црн
ЛЕД-индикатори Да
Вмрежување
Стапка на пренесување податоци (максимална) 450 Mbit/s
Мрежни стандарди IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Опсег на фреквенција 2.4 - 5 GHz
Wi-Fi Да
Поддржани стапки на пренос на податоци за WLAN 450 Mbit/s
Безбедносни алгоритми WPA2,WPA2-PSK,WPS
Wi-Fi опсег Двојно фреквенциско подрачје (2,4 GHz / 5 GHz)
null
Системски барања
Поддржани оперативни системи Windows Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Минимум процесор Intel® Pentium®
Тежина и димензии
Ширина 86.8 mm
Длабочина 27.6 mm
Висина 13.4 mm
Тежина 19.5 g
Одржливост
Сертификати за одржливост RoHS
Содржина на пакување
Рачно Да
Други функции
Кратко упатство за вклучување Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Netgear WNDA4100 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати