Neff S58M53X4EU прирачник

Neff S58M53X4EU
9.4 · 1
PDF прирачник
 · 2 страници
Англиски
прирачникNeff S58M53X4EU
*) Mat.-Nr. 622456*) Mat.-Nr. 644533*) Mat.-Nr. 644534
Torx T 20
2a
3
5
6
7
8
9
GB
4
9a
9a
9a
8
9b
4
4
4
10
10
10a
8
8
8
8
8
ø 2
2,5 - 7,5 kg
~12
max. 1,2 mm
max. 725
444
Torx T 20
6
7
10
12
12
5
5
Torx T 20
14
15
16
17
13
18
19
21
20
22
23
25
25
24
25
13
11
nicht einklemmendo not pinchne pas coincerNo doblar
min. ø 18 mm
min. 10 mm
max. 10 Nm
max. 1,1 mScheibe entfernenremove discenlever le disqueEliminar Disco
x = x
26
27
28
26,4 mm
(G 3/4“)
20,9 mm
(G 1/2“)
0,05 - 1 MPa
(0,5 - 10 bar)
max. 60°C
10 l / min
3 m
3 m
Fi =
Dichtheit nach einem Spülgang prüfen.
Check for leaks after one wash cycle.
Vérifiez l´étanchéité aprés un lavage.
Verificar la estanquiedad tras un ciclo de lavado.
29
?
24
1
2b
Torx T 20
372
372
416 416352 352
ø 2
~12
ø 2
~12
416
ø 2
~12
416
ø 2
~12
1
3
2
klick
6
7
2
1
2
3
4
5
6
7
8
9a
9b
10 11
1,75 m
ø 4x42
ø 4x36
7
100x50mm
815 mm
815 - 875
5
4
2
7
9
SW 10verspannenbracecalar verticalementEnrasarSW 13
8
0 - 60 mm

*9001170391*GV 440 Voll-I - k.SW - m. GS 9001 170 391 (9812)

1
3
1
ø 4x15
ø 4x15
max.
1.1m
min.
280 mm
ø 38 mm
11
1
4
3
8
9
7
56
~2h-3h
6
18 19
11
Mat.-Nr. 350564

Погледнете го бесплатно прирачникот за Neff S58M53X4EU тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата машини за миење садови и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Neff S58M53X4EU или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Neff , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Neff да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Neff
S58M53X4EU | S58M53X4EU
машина за миење садови
4242004203964
Англиски
Водич за инсталација (PDF)
Напојување
Класа на енергетска ефикасност (стара)A+
Потрошувачка на енергија по циклус0.78 kWh
Потрошувачка на енергија (исклучено)0.1 W
Поврзано оптоварување2400 W
Струја10 A
AC влезен напон220 - 240 V
AC влезна фреквенција50 - 60 Hz
Потрошувачка на вода по циклус8.5 L
Други функции
Годишна потрошувачка на енергија220 kWh
Годишна потрошувачка на вода2380 L
Класа на сушењеA
Класа на перењеA
Перформанси
Број на параметри за местата9 места за садови
Програми за миење садовиAuto, Eco, Glass/delicate, Intensive, Quick
Време за циклус195 мин.
Ниво на бучава44 dB
Број на програми за миење5
Тајмер за одложен стартДа
Одложен старт (максимум)24 h
Број на температура поставувања5
AquaSensor функцијаДа
AquaStop функцијаДа
Дизајн
Позиција на апаратотЦелосно вградена
СертификацијаCE, VDE
Должина на кабелот1.75 m
Должина на одводното црево2.05 m
Вратата бојаНе е применливо
Должина на влезното црево1.65 m
Тип контролирањеКопчиња
Материјал на шасијатаНерѓосувачки челик
Вграден омекнувач на водаДа
Вграден дисплејДа
Прилагодливо поставување на кошнициГорно
Големина на производТенка (45 см)
Прилагодлива висина на горна кошницаДа
Боја на контролниот панелНерѓосувачки челик
Тежина и димензии
Ширина448 mm
Длабочина550 mm
Висина815 mm
Тежина33000 g
Тежина на пакување35000 g
Ергономски
Индикатор за солДа
Индикатор за помош при плакнењеДа
Преостанато време индикацијаДа
Заклучување од децаДа
Помошник за дозирањеДа
Прилагодливи нозеДа
Приспособување на ногалките160 mm
Автоматско откривање на детергентДа
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Neff S58M53X4EU подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати