Neff MR 9343 N прирачник

Neff MR 9343 N
8.3 · 1
PDF прирачник
 · 4 страници
Англиски
прирачникNeff MR 9343 N

*9000750392* 9000750392 960413

Ø Montageanleitung

Ù Οδηγίες εγκατάστασης

Ú Installation instructions


[


PLQ
PLQ
5






Погледнете го бесплатно прирачникот за Neff MR 9343 N тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата шпорети и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Neff MR 9343 N или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Neff , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Neff да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Neff
MR 9343 N | M93R43N2MK
шпорет
4242004162803
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Дизајн
Позиција на апаратотВграден
Тип плочаКерамичка
Тип горна површинаСтакло-керамика
Број на рингли/зони за готвење4
Број на рингли на плин0
Број на електрични зони за готвење4
Боја на производотЦрн
Дијаметар на рингла/зона за готвење за бавно готвење120 mm
Дијаметар на нормална рингла/зона за готвење145 mm
Дијаметар на голема рингла/зона за готвење180 mm
Дијаметар на екстра голема рингла/зона за готвење со голема брзина265 mm
Тип рамкаЦелосно уредување
Боја на рамкатаНерѓосувачки челик
Форма на зоната за готвење 2Тркалезен
Тип рингла/зона за готвење 1Крчкање
Моќност на ринглата/зоната за готвење 11200 W
Напојување на ринглата/зоната за готвење 4Електричен
Положба на ринглата/зоната за готвење 4Десно напред
Тип рингла/зона за готвење 2Големи
Тип рингла/зона за готвење 4Обична
Форма на зоната за готвење 4Тркалезен
Големина на зоната за готвење 3 (Ш x Д)170 x 265 mm
Напојување на ринглата/зоната за готвење 2Електричен
Напојување на ринглата/зоната за готвење 1Електричен
Форма на зоната за готвење 3Тркалезен
Положба на ринглата/зоната за готвење 2Лево напред
Форма на зоната за готвење 1Тркалезен
Дијаметар на ринглата/зоната за готвење 4120 \ 180 mm
Напојување на ринглата/зоната за готвење 3Електричен
Дијаметар на ринглата/зоната за готвење 2145 \ 210 mm
Положба на ринглата/зоната за готвење 1Лева задна
Положба на ринглата/зоната за готвење 3Десно назад
Тип рингла/зона за готвење 3Големи
Дијаметар на ринглата/зоната за готвење 1145 mm
Ергономски
Вграден дисплејНе
ТајмерНе
Тип контролирањеНа допир
Положба за контролирањеГоре напред
Индикатор за преостаната топлинаДа
Напојување
Поврзан капацитет (електричен)7800 W
Поврзан капацитет (плин)- W
AC влезен напон220-240 V
AC влезна фреквенција50 - 60 Hz
Перформанси
Рингла/зона за готвење за бавно готвење1000 W
Нормална рингла/зона за готвење1200 W
Голема рингла/зона за готвење2000 W
Екстра голема рингла/зона за готвење со голема брзина2400 W
СертификацијаCE, VDE
Тежина и димензии
Ширина583 mm
Длабочина513 mm
Висина43 mm
Ширина на делот за инсталација560 mm
Длабочина на просторот за монтирање (минимум)490 mm
Длабочина на просторот за монтирање (максимум)500 mm
Висина на делот за инсталација43 mm
Тежина8000 g
Тежина на пакување8000 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Neff MR 9343 N подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати