Miele K 12820 SD прирачник

Miele K 12820 SD
(1)
  • Број на страници: 48
  • Вид на документ: PDF

Operating and installation instructions

Refrigerator with DynamicCooling

K 11820 SD

K 12820 SD

K 12820 SD edt/cs

To avoid the risk of accidents or
damage to the appliance, it is
essential to read these instructions
before it is installed and used for the
first time.
M.-Nr. 09 433 420

en-AU

Miele K 12820 SD

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Miele K 12820 SD или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Miele K 12820 SD сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Miele K 12820 SD тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фрижидери и е оценет од 1 луѓе со просек од 9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Miele K 12820 SD или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Miele K 12820 SD спецификации

Општо
Марка Miele
Модел K 12820 SD
Производ Фрижидер
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Позиција на апаратот Самостоечки
Врати што се отвораат од двете страни Да
Шарка на вратата Десна
Број на сталажи/корпи на фрижидер 6
Сад за јајца Да
Полица за шишиња Да
Боја на производот Бела
Вграден дисплеј -
Диспензер за вода Не
Перформанси
Систем против фаќање мраз Не
Автоматско одмрзнување (фрижидер) Да
Ниво на бучава 37 dB
Нето капацитет на фрижидерот 390 L
Бруто капацитет на фрижидерот - L
Климатска класа -
Ергономски
Внатрешно светло на фрижидер Да
Напојување
Годишна потрошувачка на енергија 148 kWh
Класа на енергетска ефикасност (стара) A+
Поврзано оптоварување - W
Тежина и димензии
Ширина 600 mm
Длабочина 630 mm
Висина 1850 mm
Тежина 79700 g
Тежина на пакување 85900 g
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Miele K 12820 SD.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде