Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003 прирачник

Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003
(1)
  • Број на страници: 2
  • Вид на документ: PDF
ENG: Install the software.
PTB: Instale o software.
FRA: Installez le logiciel.
ITA: Installare il software.
PTG: Instale o software.
ESP: Instale el software.
ENG: Plug the webcam into a powered USB port.
PTB: Conecte a webcam a uma porta USB com alimentação.
FRA: Branchez la webcam sur un port USB.
ITA: Collegare la webcam a una porta USB attiva.
PTG: Ligue a Webcam a uma porta USB activa.
ESP: Enchufe la cámara Web en un puerto USB conectado.
ENG: Position the webcam on a flat surface, or hang it from a flat monitor.
PTB: Coloque a webcam em uma superfície plana ou sobre um monitor de tela plana.
FRA: Placez la webcam sur une surface plane ou fixez-la sur un moniteur à écran plat.
ITA: Posizionare la webcam su una superficie piana oppure fissarla a un monitor piatto.
PTG: Coloque a Webcam numa superfície plana ou num monitor de ecrã plano.
ESP: Coloque la cámara Web en una superficie plana o cuélguela de un monitor plano.
ENG: Start > All Programs > Microsoft LifeCam > LifeCam Help.
PTB: Iniciar > Todos os programas > Microsoft LifeCam > Ajuda da LifeCam.
FRA: Démarrer > Tous les programmes > Microsoft LifeCam > Aide de LifeCam.
ITA: Start > Tutti i programmi > Microsoft LifeCam > Guida LifeCam.
PTG: Iniciar > Programas > Microsoft LifeCam > Ajuda do LifeCam.
ESP: Inicio > Todos los programas > Microsoft LifeCam > Ayuda de LifeCam.

MS Color Bar v.5 030801

X121748702bro.indd 1 3/14/2006 3:23:39 PM
Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Веб -камери и е оценет од 1 луѓе со просек од 8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003 спецификации

Општо
Марка Microsoft
Модел LifeCam Cinema H5D-00003
Производ Веб -камера
EAN 5052733215676, 882224897921, 882224897945, 8822248979458
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Перформанси
Максимална стапка на рамки 30 fps
Мегапиксели 1 MP
Максимална видео резолуција 1280 x 720 пиксели
Целосно HD Не
Функција за фотографии Да
Максимална резолуција на слика 2880 x 1620 пиксели
Максимална додадена резолуција на слика 5 MP
Автоматско фокусирање Да
Способност за зумирање Да
Дијагонално видно поле 73 °
Поддржани видеорежими 720p
Дизајн
Вграден микрофон Да
Интерфејс USB 2.0
Боја на производот Црн
Тип сензор CMOS
Вграден блиц -
Вид на монтирање Спојка/Статив
Должина на кабел 1.829 m
Напојувано со USB Да
Други функции
Минимум простор на тврд диск 1536 MB
Минимум процесор Intel Dual Core 1.6 GHz
Минимум RAM 1024 MB
Потребно е USB Да
Фреквенциски опсег 200Hz - 8000Hz
Тежина и димензии
Длабочина 45.9 mm
Висина 55.8 mm
Ширина 24 mm
Тежина 95.3 g
Софтвер
Поддржани оперативни системи Windows Да
Работни услови
Оперативна температура (T-T) 0 - 40 °C
Температура на складирање (T-T) -40 - 60 °C
Релативна оперативна влажност (H-H) 5 - 80
Релативна влажност за складирање (H-H) 5 - 65
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Microsoft LifeCam Cinema H5D-00003.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде