Medisana GlucoDock прирачник

Medisana GlucoDock
5.4 · 1
PDF прирачник
 · 342 страници
Англиски
прирачникMedisana GlucoDock

DE Blutzucker-Messmodul

Gebrauchsanweisung
Bitte sorgfältig lesen!

GB Blood Glucose Module

Instruction Manual
Please read carefully!

FR Module de mesure de glycémie

Mode d’emploi
A lire attentivement s.v.p.!

IT Modulo di misurazione della

glicemia

Istruzioni per l´uso
Da leggere con attenzione!

ES Módulo de medición del nivel

de glucosa en sangre

Instrucciones de manejo
¡Por favor lea con cuidado!

NL Bloedglucose-meetmodule

Gebruiksaanwijzing
A.u.b. zorgvuldig lezen!

GlucoDock

®
Art. 79306

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Medisana GlucoDock тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Додатоци за тренери велосипед и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Medisana GlucoDock или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Medisana GlucoDock, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Medisana GlucoDock да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Medisana GlucoDock спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Medisana GlucoDock.

Општо
Марка Medisana
Модел GlucoDock | GLUCODOCK
Производ Додаток за тренер велосипед
EAN 4015588793066
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Технички детали
Време на мерење 5 s
Единици за мерење гликоза mg/dL,mmol/L
Големина на примерок од крв 0.6 µl
Функција на запомнување -
Екран -
Боја на производот Црн
Тежина и димензии
Ширина 62 mm
Длабочина 40 mm
Висина 10 mm
Тежина 14 g
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Medisana GlucoDock подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати